15.3.09

Indy kävi kilpailuissa

Aamuauringossa lötköttelya!


Hei, eilen oli se jännä päivä ja pääsimme ensimmäisen kerran käymään näyttelyissa Indyn kanssa. Allin kanssa olen ollut mooonta vuotta sitten kerran mukana, kun kasvattaja esitti koiran. Niin nytkin. Indy kyllästyi kyllä vähän siihen touhuun, eikä suurempaa menestystä tullut. Kokemus oli kuintenkin ihan positiivinen. Enkä joskus toistekin käydään kehässä, ainakin joku törkkäsi kouraan yhden lähiseudun kisailmoittautumislapun, joten voisihan sitä ulkonakin koettaa miten siellä menisi. Tuomisina kisoista saimme ison paketin koiran pureskeluluita Indyn kasvattajalta ja niitä täällä nyt innokkaasti maistetaan.

Indyn kanssa kävimme kerran näyttelyharjoituksissa, jonka oli järjestänyt Tammermaan mäytäkoirayhdistys ja siellä törmäsin Hupun kasvattajaan, ja oli mukava nähdä kuinka jo pitkään touhussa mukana ollut kasvattaja oli kärsivällinen, hellä ja kannustava koiralleen.

Hupu on ollut elementissään viime aikoina, kun lunta on tullut. Hän kuulee tarkasti mitä lumen alla tapahtuu ja syöksyy lumen alle hiirien ja myyrien perään. Tykkää siitä touhusta aivan mahdottomasti. Muutenkin Hupu on ollut hyvin hellyydenkipeä ja kainaloinen koira viimeaikoina.

Topin silmät ovat olleet hyvässä kunnossa, nyt kun hän on saanut jatkuvan lääkityksen. Aina kun otan kaapista lääketipat, silmäkulmastani livahtaa vain tumma hahmo ja Topi piiloutuu:-)
Pitkävihainen Topi ei ole, mutta mustasukkainen kyllä.

Alli on ollut nyt pitkäturkkinen ja eilen Alli oli pesulla ja Erika innostui harjaamaan Allia kauniiksi. Liekö sillä ollut merkitystä, että kisoissa oli monta vanhaenglanninlammaskoiraa ja niitä harjattiin tarmokkaasti juuri samassa hallissa, kuin missä mekin Indyn kassa olimme.

Nyt sitten vain odotamme innolla rapa-aikaa, sillä tämä lumi on ollut niin ihanaa, kun eivät koirat sottaa eikä hiekkaa ole jokapaikassa :-)
Alli komeana 8v.

Ei kommentteja: