14.2.09

Kevätsuunnitelmia

Indy ei tiedäkään mikä sitä tänä keväänä odottaa. Hän pääsee viikon päästä näyttelykoulutukseen ja myöhemmin pentukoulutukseen. Yksi näyttelykin on tulossa, mutta sinne onneksi tulee kasvattaja esittämään Indyn, minulla ei tästä touhusta ole minkäänlaista kokemusta, kuten ei Indylläkään.

Minulle, harvoin näyttelyssä käyneelle, se tulee olemaan koettelemus. Mutta luvattu, mikä luvattu. Toisilla on kilpailuvietti rakennettu sisään aivan pienestä. Minulla ei sellaista viettiä ole olemassakaan. Mutta Indyllä on luonnetta, eikä vikoja, joten hänen pitää päästä koettamaan tällaistakin kokemusta. Koitetaan ottaa rauhallisesti, sittenhän se on ohi. Samalla pääsee touhua sivusta seuraamaan ja katsomaan uusia ihmisiä. Tuskin se pahasta on. Otetaan se kokemuksena.

Koirat ovat minusta, kuten ihmiset. Luonne se on joka on tärkeää. Ulkonäko on ihan sivuseikka. Ja luoteet ovat elämän suola, niin ihmisissä, kuin koirissakin. Jokainen on omanlaisensa ja juuri se on tärkeää. Toki jalostus on tärkeää, käyttökoiristahan mäyräkoirissa ja paimenkoirissa juuri on kyse. Niitten luontaiset viestit palvelevat ihmisen tarpeita. Mutta onneksi niissä on niin paljon muutakin:-)


Mukavaa ystävänpäivää ihmisille ja koirille. Mukavaa että meitä kaikkia on olemassa.

Ei kommentteja: