13.1.10

Lumista - snow everywhere

Hei . Hello .

Everywhere is a dick layer of snow:)

Ompa blogiin jäänyt aika pitkä tauko, mutta ei se ole menoa haitannut meillä ainakaan.
Pahoittelen, jos tänne on tarvinnut kurkata turhaan.

Syksyn aikana on seurattu monenlaisia kivoja jälkiä, lumen alle ovat kadonneet kaikki hiiret, joita meillä innokkaasti etsitään.

Checking from every angle, in this household no-one is able to come home or near by without a worning!

Nyt on lunta ja tassut ovat aina puhtaat, kun tullaan sisälle. Ihanaa näin koirien emäntänä. Ei hiekkakasoja nurkissa eikä sängyssä.

Indy on käynyt Turussa näyttelyssä ja näytti tuomarille hampaansa hienosti. Ollaan hyvin edistytty tässä opettelemisessa näyttelykoiraksi. Minäkin emona olen jotain oppinut, vaikkakin se kehässä esitys on vain kiireistä harppomista ja Indy kulkee vierellä hieman ihmetellen tätä touhua. Jokatapauksessa kivaa vaihtelua, mukava nähdä koiraihmisiä, joskin vielä kivempi on katsella toisten koiria:-)
Turku exhibition for miniature longhaired duchhunds in November, 2009.

Hupu koki kovan kohtalon ja joutui kastraatioon. Se on kyllä aivan epistä, mutta ei siitä ole paljon negatiivistä sanottavaa, ainoastaan, että samalla ruokamäärällä Hupu hieman lihoi, joten nyt on vähempirasvaista tarjolla. Muuten Hupu on seurallisempi ja ei näytä olostaan mitenkään kärsivän. Allin tulevat juoksut eivät sitten haittaa ja vie koko elämää sekaisin, lenkeiltä tullaan hieman vain jäljessä muita ja sisällä ei merkata jokapaikkaan.

Hupu looks so good:-)

Topi pääsi hampaiden putsaukseen ja hengitys on aivan ihanan hajuinen ja suukkoja on nyt mukava saadakin. Ilmeisesti Topin hampaat ovat herkät plakille, koska hammaskiveä löytyi paljon , joten useammin täytyy hampaita jatkossa puhdistaa ja puhdistuttaa.


Topi is now 6 years and his teeth has been cleaned properly.

Alli on tänä talvena hyvin pitkäturkkinen, hän on löytänyt uuden ruuan, josta hän tykkää aivan mahdottomasti ja se on kalaa sisältävä ja vehnätön, joten käy seniorimamman vatsalle. Alli täytti alkuvuodesta 9 vuotta, joten parasta koiran elämää tässä vietetään:-)
Alli is 9 years and is living her best life in Korpiniemi.

Sitten meille tuli pieni pentu, salaa livahti kotiin ja on niin reipas ja mukava, iloinen ja ei turhista murehdi, täyttä iloa koko poika. Tässä on Ventistä kuva keskeltä uutta ihanaa lumipaljoutta.


Quentin looking where the mates are hiding...too much snow for a small doggy, but luckily I am brave one and can find them in no time at all.

Keväällä Indy käy ainakin yhdessä näyttelyssä, joka pidetään aivan lähellä, omassa kotikunnassa. Ventti on vielä silloin liian pieni, olisi ollut pentuluokkaan sopiva muutaman päivän kuluttua, mutta kyllähän niitä kisoja aina tulee. Käydään opettelemassa sitä touhua varmasti kesällä joissakin pikkukisoissa. Nyt kun on kaksi koiraa mukana, niin jospa asettuisin minäkin pitemmäksi aikaa paikalleen ja oppisin jotain toisten esityksistä. Mikäs kiire meillä on.

Tänä keväänä en aio odottaa kesää ja kukkasia niin kovasti, että kun ne vihdoin tulevat, niin on jo ihan kyllästynyt koko kesän odotukseen. Otetaan päivä kerrallaan ja nautitaan ihanista koirista ja kaikesta mitä ne tuovat perheeseemme.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vai, että Ventti!!!:) Tulinpas kurkkaamaan blogiasi ja huomasin, että teilläpäin on taas tullut lisäystä laumaan. Ihanan näköinen pikku hurmuri. Taitaa olla jo liikaa meidän Lillille! Meinaan, että poikia jo niin paljon, että Lillillä taitaisi mennä haukut sekaisin. Onnittelut pikkuiselle ja Ipu-emolle!